Väitetään, että PayPal on kiinnostunut BTC: stä viimeaikaisen joustavuutensa vuoksi

Äskettäin Live Bitcoin Evolution kertoi, että PayPalin ja Venmon kaltaiset alustat etsivät potentiaalisesti tarjoavan asiakkaille bitcoin- ja cryptocurrency-osto-, -vaihto- ja -vaihtoehtoja. Uudet todisteet näyttävät osoittavan, että nämä yritykset ovat ensisijaisesti kiinnostuneita salaustekniikasta bitcoinin meteorisen nousun seurauksena koronaviruksen leviämisen aikana.

PayPal on siirtymässä salauksen tulevaisuuteen

Kuten kaikki muistamme, bitcoin kärsi raskaasti, kun virus alun perin levisi vuoden ensimmäisellä puoliskolla. Maaliskuun alkupuolelle mennessä valuutta oli menettänyt yli 1000 dollaria helmikuun yli 10 000 dollarin hinnasta, mutta asiat pahenivat, kun saavutimme kuukauden puolivälissä. Valuutta laski alas korkealle 3 000 dollarin vaihteluvälille, mikä tarkoittaa, että valuutta menetti yli 7 000 dollaria suunnilleen yhden kuukauden aikana.

Omaisuuserä lopulta toipui ja saavutti 5 000 dollarin vaihteluvälin muutaman lyhyen päivän kuluessa, mutta siitä lähtien omaisuus palasi kaiken, minkä se oli menettänyt, noin kahden kuukauden aikana, saavuttaen korkean 9 000 dollarin pisteen ja saavuttaen jopa lyhyen ajan 10 000 dollarin vaihteluvälin. aika toukokuun alussa oli osoittanut itsensä. Bitcoinin voima ja kestävyys ei ollut koskaan ollut ilmeisempi. Omaisuus oli menettänyt ja saanut kaiken 60 päivän aikana, ja näytti siltä, ​​että maailmassa on havaittu uutta kunnioitusta ja kiinnostusta johtavaan salausvaluuttaan markkinakaton mukaan.

Monet kansalaiset pitivät bitcoineja parhaimpana keinona suojata vaurauttaan inflaatiota vastaan ​​ja mahdollisena välineenä taloudellisia riitoja vastaan. Esimerkiksi Yhdysvaltojen ihmiset alkoivat nähdä bitcoinia aivan uudessa valossa ja jopa käyttivät ärsykkeitään ostaakseen bitcoinia ja lisätäkseen salkkujaan.

Tämä ylös- ja alas-käyttäytymisen jakso näyttää myös saaneen PayPalin huomion. PayPal, joka on usein ollut salauskriitikko ja jopa yksi ensimmäisistä yrityksistä, joka irtautui Vaakayhdistysten yhdistyksestä, on päättänyt, että sen asiakkaat ansaitsevat pääsyn johtavaan digitaaliseen omaisuuteen, koska se ei halua jäävänsä poistumaan silmukasta. haluavat sallia digitaalisten kuponkien myöntämisen ja ostamisen.

Väitetään, että PayPalin avulla asiakkaat voivat ostaa BTC: n ja muun salauksen muodot suoraan PayPal-sovelluksen avulla. Yhtiö pyrkii kilpailemaan Square-yrityksen kanssa, joka on tarjonnut tätä ominaisuutta jo jonkin aikaa yksityisille.

Kasvu tapahtuu nyt

BTIG-analyytikko Mark Palmerillä oli tämä sanottava tilanteesta:

Vaikka uskomme, että PayPal on selkeä hyöty kuluttajakäyttäytymisen muutoksista, jotka johtuvat kotona tapahtuvista tilauksista vastauksena pandemiaan, uskomme myös, että kun yhtiön osakkeet vaihtuvat 35-kertaisesti konsensuksella FY22E, oikaistu osakekohtainen tulos, Kriisin antama lisäys on heijastunut suurelta osin sen arvostuksessa.