Clem Chambers spør om Bitcoin noen gang vil slå $ 100.000

  • BeInCrypto fanget opp med Clem Chambers, en gründer, journalist og forfatter av finansielle bøker.
  • Det var 2014 da Chambers først møtte kryptovaluta.
  • Chambers insisterer på at krypto er penger, bitcoin er penger, og ethereum har også et monetært element.

BeInCrypto fanget nylig opp med Clem Chambers, en gründer og teknologipioner, og administrerende direktør for Online Blockchain Plc, det første og eneste britiske blockchain-teknologiutviklingsselskapet som er notert på London Stock Exchange’s Alternative Investment Market.

Det var 2014 da journalist og forfatter av finansbøker og thrillere „The Armageddon Trade“, „The Twain Maxim Kusanagi“ og „The First Horseman“ Chambers først møtte kryptovaluta. “Teknologien var interessant, så jeg så på den. Det så interessant ut og jeg ønsket å kjøpe bitcoin (BTC), ”aksjer Chambers.

På den tiden visste Chambers – som også er administrerende direktør for finansmarkedsnettstedet ADVFN.com og Forbes-spaltist – ikke engang hvor de skulle kjøpe BTC, og havnet dermed på det beryktede Silk Road-nettstedet. Plattformen var et darknet-marked som ble drevet som en Tor-skjult tjeneste, der brukerne kunne foreta kjøp anonymt. Chambers beskriver sin første erfaring med Silk Road:

“Jeg hadde aldri vært i Tor eller Onion-nettleseren eller på det mørke nettet. Og jeg gikk som, wow, jeg kan kjøpe våpen, jeg kan kjøpe narkotika, jeg kan kjøpe kontanter – hvorfor skulle jeg kjøpe penger? Det er rart. Å, jeg skjønner det, og her er bitcoin, det er det jeg kom for. 70 dollar! Jeg ønsket å kjøpe flere tusen, men som dette? På ingen måte, det er for mye. ”

Bitcoin er en større ting

Tiden gikk videre, og bitcoin begynte å bli interessant i 2016 igjen. Prisen på den ledende kryptoen steg over $ 1000, og mange trodde at bitcoin bare var en boble som var bestemt til å sprekke. Likevel fortalte noe Chambers at bitcoin var en større ting, og han bestemte seg for å kjøpe den.

„Og jeg kjøpte den og kjøpte den, og kjøpte den,“ sier Chambers. “Og prisen gikk høyt, og jeg solgte den til $ 18 000 eller så. La oss bare si, jeg er ikke en fattig mann, og jeg var enda mindre fattig etter den manøveren. „

Chambers var sikker på at bitcoin hadde gått til toppen og ville gå til bunns igjen. Men da gikk prisen under $ 9000, og han kjøpte mer bitcoin. “Og tre eller fire dager senere, tenkte jeg, jeg burde virkelig kjøpe mer av dette. Og tre-fire dager senere, det samme. Til slutt endte jeg opp med å investere 7000 dollar med massevis av bitcoin, fordi jeg hadde kjøpt gjennomsnittet ned, „minnes Chambers og fortsetter:

“Det gikk til $ 16 000, og jeg hadde så mye av dette, jeg måtte selge. For hvis du er markedsprofesjonell, vil du være diversifisert, du vil være spredt over et bredt spekter av eiendeler, og hvis det er en risikabel ting som bitcoin, vil du ha litt av det for å balansere det ikke så interessante ting. Og hvis du virkelig er strålende, får du et avkastning på 15%. Eller hvis du er meg, 25%. ”

Og han gjorde det år og år. Over tid lærte Chambers: “Hvis du har en vill og det er en grunn til det, holder du på til døden, du lar den bare løpe. Jeg lot det ikke løpe, jeg gikk ut til $ 32 000. “

Chambers minner videre om at folk bør senke risikoprofilen, og understreke at risikoen i desentralisert økonomi (DeFi) og Ethereum (ETH) var enda mer krydret. Han tok halvparten av gevinsten og la dem i aksjer, og en del av den andre halvparten la han inn DeFi-innskudd, samt tjente latterlige interesser i stallmynt. Til slutt lagde han mer enn om han hadde bitcoin i denne perioden.

„Det vil gå BANG, opp og opp“

„Jeg tror Bitcoin ikke går til $ 100.000 for øyeblikket, det kan gjøre det. Jeg kan være ganske god på dette, men fremtiden hører ikke på meg, markeder hører ikke på meg, jeg hører på markedet. Jeg prøver bare å minimere risikoen og maksimere gevinsten, utdyper Chambers og legger til:

„Hvis du går inn for at“ det skal til månen „, vel, er sjansen for at det går til en million i løpet av de neste fire årene omtrent halv prosent sjanse. Sjansene dine for å vinne er lave. Hvis du ikke forstår matematikken for investeringer, kommer du til å tape. For selv i et marked som viser penger på deg, som krypto, vil du fortsatt tape, fordi du har en teknisk dårlig posisjon som vil drepe deg. Hvis du ikke forstår det, kommer du til å tape. „

Ifølge Chambers er den beste måten å håndtere markedet på å selge noe hvis prisen går høyt. Imidlertid er det et overlevelsesspill, sier han, et langsiktig strategispill. Det som kommer til å skje er at bitcoin kommer til å gjøre hva det gjør. Chambers mener at selv om bitcoin går til $ 100.000, selv om toppen er en million, kommer den til å komme ned. „Og om fire år, når de halveres igjen, vil det gå BANG, opp og opp.“

Chambers insisterer på at krypto er penger, bitcoin er penger, og ethereum har også et monetært element. “Og alle som sier krypto ikke er penger, vet ikke hva de snakker om. Det er penger, og mange av virksomhetene mine, som er absolutt tøffe bedrifter, tar en rimelig del av salget i bitcoin, fordi det er bedre, og det er raskere, sier Chambers.