Bitcoin breekt nieuwe all-time highs met als doel $ 23.000

De huidige cryptocurrency lijkt niet te stoppen na het behalen van een nieuw record.

Mis Market Moving News niet

Ontvang dagelijkse crypto-briefings en wekelijkse Bitcoin-marktrapporten rechtstreeks in uw inbox.

Bitcoin steeg voor het eerst sinds half december 2017 naar een nieuw recordniveau. Terwijl speculatie toeneemt over verdere winsten aan de horizon, wijzen meerdere on-chain metrics op een scherpe daling.

Nieuwe hoogtepunten ooit breken

Bitcoin slaagde erin om alle verliezen te recupereren die zijn opgelopen na de retracement van 17% op 25 november.

Hoewel meer dan 200.000 handelaren werden geliquideerd tijdens de meest recente correctie in de cryptocurrency-markt, wachtten beleggers niet lang om hun longposities opnieuw in te voeren.

Door de piek in de koopdruk steeg de BTC met meer dan 22%. Het ging van de handel op een laagste punt van $ 16.200 op 26 november naar een nieuw hoogste punt ooit van $ 19.860.

Paolo Ardoino , CTO bij Bitfinex, stelt dat de recente prijsactie kan worden toegeschreven aan de toenemende vraag onder institutionele beleggers

“De stijging van Bitcoin vandaag naar een nieuw recordniveau van $ 19.844 zal boeien. Van veel groter belang zijn echter de fundamentele factoren die deze rally van brandstof voorzien, met name de toenemende aanwezigheid van institutionele beleggers. Bitcoin is nog in de kinderschoenen, en zelfs relatief kleine allocaties in de activaklasse van investeringsfondsen kunnen een seismische impact hebben. “

Als de koopdruk blijft toenemen , kan Bitcoin mogelijk stijgen naar $ 23.000.

Een kandelaar van 4 uur boven de $ 19.500 zal geloofwaardigheid toevoegen aan de optimistische vooruitzichten omdat het de kansen op deze potentiële opleving vergroot.